Donkere dagen

Het was 21 december, de korste dag van het jaar. Buiten was het grauw en grijs en het was nog donker toen juf Anneke de zwemschool opende. Logisch ook, want de eerste zwemmers liggen op vrijdag al om 7 uur in het water. Eerst het licht aan, was het idee. Maar toen werkte de schakelaar voor het licht boven het zwembad even niet mee. Hij zei klik en hij zei klak, maar de lampen bleven donker. Een probleem voor Anneke? Nee hoor! . 

De donkere les was het nog best gezellig ook, met een beetje sfeerlicht uit de wachtruimte. De suggestie om dit vaker te doen en het dan kerstzwemmen te noemen was snel gedaan. Maar allemaal leuk en aardig voor de ochtendzwemmers, in de middag moesten de kinderen natuurlijk wél wat kunnen zien bij de zwemles. Gelukkig was de electricien er op tijd bij en was de schakelaar snel gemaakt. Stieken vonden we dat jammer, want voor de zekerheid hadden we wel vast wat kerstverlichting opgehangen.

Wie weet dus volgend jaar op het programma: "Swim in the dark" of "Sfeerzwemmen". Heeft u een tip of idee om de sfeer in onze zwemschool nóg gezelliger te maken? Laat het ons weten en misschien komt u wel in de volgende nieuwsbrief!

Afmelden voor de nieuwsbrief