In dienst, uit dienst, in opleiding

In onze zwemschool staat de kwaliteit van de zwemlessen voorop. Die kwaliteit begint en eindigt bij een goede instructeur. Sommige kinderen hebben liever een meester, sommigen liever een juf, maar de kwaliteit moet goed zijn! De zwemschool is een leerbedrijf, zowel voor ons eigen personeel als voor stagairs, die u wellicht wel eens in de les heeft gezien. Om de kwaliteit van de zwemlessen te waarborgen hebben wij sinds januari juf Marieke in dienst. Marieke is een zeer ervaren zwemonderwijzer die zich zal gaan bezig houden met de kwaliteit van de zwemlessen en het afzwemmen. Ze zal op veel plekken meekijken dus u ziet haar vast eens tijdens de les.

Nog een gezicht dat u wellicht bekend voorkomt is Pascale. Zij maakt op dit moment voor ons schoon en helpt al af en toe in de zwemles. Toen we hoorden dat ze graag instructrice wilde worden hebben we hier meteen werk van gemaakt. Pascale gaat begin dit jaar beginnen met haar opleiding tot zwemonderwijzer en is dus binnenkort ook officieel stagair. We wensen haar veel succes met de opleiding!

Tot slot meester Roy. Zijn vaste zwemmers weten het natuurlijk al: hij gaat ons helaas verlaten. Roy heeft een mooie uitdaging gevonden bij met Marnixbad in Amsterdam. We zullen je missen Roy, je was een aanwinst voor ons team.

Afmelden voor de nieuwsbrief