Header
Nieuwsbrief 4 januari 2017

Zwemschool Schermer - Nieuwsbrief


Veel zwemplezier in 2017

Bij zwemschool Schermer hebben we zin in 2017. Niet alleen omdat we het roerige 2016 achter ons willen laten, maar vooral omdat we onder de indruk zijn van het bedrijf van onze vader, dat we medio oktober hebben overgenomen. In deze eerste nieuwsbrief stellen we onszelf graag aan u voor en zijn nieuwsgierig naar u!

Het zal u niet ontgaan zijn dat 2016 een moeilijk jaar was voor zwemschool Schermer. Ron van Zwol, de eigenaar van de zwemschool kwam op 21 oktober door een noodlottig ongeval om het leven. Een dag later besloten wij, zijn kinderen, om in zijn schoenen te stappen. Het waren grote schoenen. Het was voor ons een moeilijke periode en toch gaf het ons veel energie om verder te gaan met de zwemschool waar onze vader zo hard voor heeft gewerkt. We zijn ontzettend trots om elke dag weer te zien hoe het er in de zwemschool aan toe gaat. Hoe honderden zwemmers per week gebruik maken van het bad, hoe de sfeer altijd gezellig is en hoe professioneel het personeel is.

Op 31 december verscheen een artikel in het Noord-Hollands Dagblad waarin wij onszelf voorstellen. Klik hier om het artikel te lezen.

Zoals u in het artikel kunt lezen hebben wij alle drie een andere achtergrond. Erik (rechts) werkt op een universiteit, Annelies (links) in een ziekenhuis en Marjolein (midden) werkt als freelance manager. Momenteel runnen wij met zijn drieën de zwemschool en is Marjolein verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Wij zullen binnenkort op zoek gaan naar een bedrijfsleider die dit van Marjolein kan overnemen.

Wij horen graag uw mening. Vul de enquête in en maak kans op een maand gratis zwemmen!

Nu u een beetje weet wie wij zijn, willen we ook erg graag weten wie u bent. Hoe lang zwemt u al bij de zwemschool, waar kent u ons van? Wat vind u goed en wat kan beter? We vragen u graag om een korte enquête in te vullen over de zwemschool. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten, u helpt ons er erg mee en als beloning verloten we onder de deelnemers één maand gratis zwemmen!

Klik hier om de enquête in te vullen.

Wij wensen u nogmaals een heel plezierig 2017 en vonden het aangenaam om kennis met u te maken!

Hartelijke groet,

Marjolein, Annelies en Erik van Zwol

Header
Afmelden voor de nieuwsbrief