Header
Nieuwsbrief 16 februari 2017

Nieuwsbrief Februari


Beste Zwemmer,

Het is weer gezellig bij Zwemschool Schermer deze maand. Of u nou komt voor de zwemles van uw kind, of voor een andere activiteit: de koffie staat altijd klaar en het water is altijd warm. Soms is er tijd om uitgebreid koffie te drinken (of wat anders) en soms is het zó druk dat er niet eens tijd is voor een praatje met de zwemleraar. Wist u dat u dan altijd even uw naam kunt achterlaten? Onze zwemleraren bellen u dan graag even op tijdens een rustig moment om de voortgang van uw kind te bespreken. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bereiken via facebook, of via Manuela Baede, onze coördinator zwemzaken. Hoe dan ook, we horen altijd graag van u!

Resultaten enquête

Meer dan 200 zwemmers hebben onze enquête ingevuld. We hebben met veel interesse alle reacties en suggesties gelezen en zijn blij met de gemiddelde cijfers die we van jullie kregen. De zwemlessen scoren het hoogst en daar zijn we trots op! De omkleedruimte krijgt een ruime voldoende, al is het soms schipperen met de beschikbare ruimte. Een conclusie is duidelijk: We blijven staan waar de zwemschool altijd voor heeft gestaan: kleinschaligheid en gezelligheid!

 

 

 

 

 

Natuurlijk hebben we ook goede ideeën uit de enquete gehaald, en ook uit de ideeënbus in de zwemschool kwamen wat goede tips. Daar gaan we mee aan de slag. Hou het zwemschoolnieuws goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen!

Nieuw: Agenda op de website

Vanaf vandaag kunt u op: http://www.zwemschoolschermer.nl/kalender/ precies zien welke activiteiten er allemaal plaatsvinden in de zwemschool. Handig als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer de lessen zijn, of om te zien wat er allemaal nog meer te beleven is in de zwemschool. 

Ziet u een gaatje in ons rooster en wilt u komen vrijzwemmen? Of wilt u deelnemen aan één van de activiteiten? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Nieuwe zondaggroep van start - nog enkele plekken vrij

Vanaf zondag 5 maart gaat weer een nieuwe groep van start voor de zwemlessen A+B (1x per week 45 minuten les). Heeft u interesse? Laat het ons even weten via info@zwemschoolschermer.nl 

Winnaar maand gratis zwemmen!
Winnaar maand gratis zwemmen!

Uit alle deelnemers aan de enquête hebben wij een winnaar getrokken. De winnaar van een maand gratis zwemmen is Ruben Wesenhagen. Zijn ouders Dean en Jacqueline hebben de enquête ingevuld. Ruben zwemt bij meester Roel op zaterdag. We zijn blij met je Ruben! En we hopen dat je nog lang met plezier blijft zwemmen. 

Oud mailadres niet meer in gebruik

Zwemschool Schermer bereik je al sinds lange tijd via het mailadres info@zwemschoolschermer.nl. Toch horen we nog wel eens van zwemmers die ons proberen te bereiken via ons oude mailadres: zwemschoolschermer@hotmail.com. Dit adres is niet meer in gebruik, dus let op als je ons een mailtje wilt sturen!

Sluitingsdagen 2017

Zoals u wellicht al heeft kunnen lezen op de website, is de zwemschool gesloten tijdens de volgende feestdagen in 2017:

  • 17-18 april (Pasen)
  • 27 april (koningsdag)
  • 25 mei (Hemelvaart)
  • 4-5 juni (Pinksteren)
  • 7 t/m 20 augustus (zomervakantie)
  • 25-26 december (Kerst)
We zien u graag snel weer in de zwemschool!

Het team van Zwemschool Schermer

Header
Afmelden voor de nieuwsbrief