Header
Nieuwsbrief 1 juni 2017

Watervrij de zomer in


Beste zwemmer,

Afgelopen week kregen we een voorproefje van de zomer. Hoewel veel buitenwater nog best fris is, durfden velen al een duik te nemen in meer of zee. Vooral met kinderen is het best spannend om in open water te gaan zwemmen. Goede zwemles en oplettende ouders geeft ze het vertrouwen om veilig te genieten van het koude water. Wilt u tips en trucs voor vrij en veilig zwemmen met uw kind? Onze zweminstructeurs informeren u graag! Stelt u ons ook gerust uw vragen per mail, we staan voor u klaar.  

Veel zwemplezier en alvast een mooie zomer gewenst! - Het team van zwemschool Schermer

Meekijken, meezwemmen en kledingzwemmen: Speciale lesdagen
Meekijken, meezwemmen en kledingzwemmen: Speciale lesdagen

Leren zwemmen gaat vaak het beste als de ouders niet meekijlken. Toch wilt u natuurlijk graag zien hoe uw kind het doet, of misschien zelfs een keertje mee het water in. Voor dat meekijken hebben we bij zwemschool Schermer een prachtige balie, van waar u een mooi zicht heeft op de zwemles als de schuifdeuren open gaan. Dit gebeurt elke laatste les van de maand tijdens de laatste 20 minuten van de les. Deze laatste les is ook de les waarin met kleding gezwommen wordt. Als de instructeur heeft aangegeven dat uw kind zo ver is, neem dan voor deze les een droog setje kleding mee en een plastic zak voor de natte kleding (als uw kind vast de kleding aan heeft waarmee gezwonnen gaat worden scheelt dat weer een keer omkleden!). 

Meezwemmen met uw kind? Dat kan tijdens de speelweek (15 t/m 21 juli). Ouders, broertjes en zusjes mogen deze week mee het water in. Een mooi moment om samen te genieten van het zwemmen!

Aquafit: Nieuwe groep

We gaan binnenkort starten met een nieuwe aquafit groep! Heeft u interesse om mee te doen? Laat het ons weten.

Aquafit is precies wat de naam belooft: een combinatie van activiteiten in het water waarmee u fit blijft. Met diverse attributen werkt u op een ontspannen manier aan uw conditie. Denkt u bijvoorbeeld aan elastiek voor om de benen, dumbells en andere attributen. We maken gebruik van het ondiepe en het diepe gedeelte van het zwembad, dus enige zwemvaardigheid is wel vereist. Een goede conditie is niet nodig, daar gaan we aan werken tijdens de lessen!   

Mededelingenbord

In de hal van de zwemschool hangt ons mededelingenbord. Hierop staan de afzwemtijden vermeld, de maandag voorafgaand aan het afzwemmen. Daarnaast treft u er 'huishoudelijke' mededelingen, zoals: 

  • Gevonden voorwerpen worden 2 maanden bewaard. Bent u iets kwijt, laat het ons weten! Na 2 maanden gaan de voorwerpen naar het goede doel.
  • Denkt u er aan dat we in de zomer gesloten zijn van 7 t/m 20 augustus.
  • Wilt u afmelden voor zwemles wegens ziekte? Buiten onze telefonische openingstijden (ma-do 9-12u) kunt u onze voicemail inspreken of een mail sturen.
  • Wijzigt uw adres of telefoonnummer? Wij horen het graag van u. 
  • Ons hotmail adres bestaat niet meer. Denkt u er aan altijd info@zwemschoolschermer.nl te gebruiken als u ons wilt bereiken.

Nieuwsbrieven teruglezen? Klik hier voor een overzicht van voorgaande edities

 

 

Header
Afmelden voor de nieuwsbrief