Header
Nieuwsbrief 21 september 2017

Zwemschool Schermer - Nieuwsbrief September


Volle kracht vooruit

Beste zwemmers,

We laten de zomer langzaam achter ons. De scholen zijn weer begonnen en de zwemschool is ook weer volop in bedrijf. Wellicht heeft u gemerkt dat we de afgelopen periode wat hebben moeten schipperen met de indeling van de instructeurs. Karin is met zwangerschapsverlof, op 2 augustus is haar prachtige zoon geboren en in Januari zal zij weer aan de slag gaan. Anneke is wegens een operatie een tijdje uit de running geweest en is nu langzaam aan het terugkeren. Roel is helaas gestopt bij onze zwemschool, we zijn al hard bezig met het inwerken van meester Roy. Veel uitval in een keer dus, een uitdaging die veel flexibiliteit vroeg van onze planning en de invallers, maar óók van u als zwemmer. We zijn blij dat de rust nu weer een beetje is wedergekeerd en dankbaar voor uw begrip en de enorme inzet van het personeel. We gaan weer met volle kracht vooruit! 

Cor Straaijer uit dienst
Cor Straaijer uit dienst

'Onze Cor' was er al bij toen Dick Schermer de tekeningen maakte voor de zwemschool. Een boutje hier, een nippeltje daar, alles perfect afgemeten. Cor wist er wel raad mee. Hoe zit dat ook alweer met die beweegbare bodem? Vraag het Cor. Hoe werken de filters die het bad schoon houden? Vraag het Cor. Hoe houden we de douches warm? Vraag het Cor. Omdat de zwemschool zeven dagen per week van vroeg tot laat open is, kon het vaak voorkomen dat er tot diep in de nacht moest worden doorgeklust zodat de zwemmers de volgende dag weer zorgeloos konden zwemmen. Als je op zo'n laat tijdstip dan langs de zwemschool zou fietsen, zag je steevast Cor staan. Hij heeft het 100-jarig dienstverband net niet gehaald, maar hij heeft zijn pensioen meer dan verdiend. We gaan je missen Cor, we hopen dat we je nog eens mogen bellen voor raad!

Nieuwe prijzen per 1-8-2017

U zult het waarschijnlijk al hebben gelezen op het mededelingenbord, maar voor de volledigheid vermelden we het hier nogmaals. Per 1 augustus gelden de volgende prijzen voor de verschillende zwemlessen:

Voor Kinderen     Prijs
1x per week les 30 minuten per maand €28.00
2x per week les 30 minuten per maand €47.00
1x per week les 45 minuten per maand €41.00
2x per week les 45 minuten per maand €72.00

Eenmalige inschrijfkosten €12.50  

Voor Volwassenen     Prijs
1x per week les 30 minuten per maand €28.50
2x per week les 30 minuten per maand €48.00
3x per week les 30 minuten per maand €69.50
1x per week vrij zwemmen 30 minuten per maand €25.00
1x per week les 45 minuten per maand €35.50

Eenmalige inschrijfkosten €12.50

Nieuwe Ideeenbus - door Tineke Meester
Nieuwe Ideeenbus - door Tineke Meester

U heeft hem vast al zien staan in de zwemschool (en wellicht ook al gebruikt om uw ideeen, suggesties of feedback achter te laten), de nieuwe ideenbus. Onze vaste zwemster Tineke Meester heeft de ideenbus speciaal voor de zwemschool ontworpen, we zijn er erg blij mee Tineke!

Taalschool Fiolet op bezoek
Taalschool Fiolet op bezoek

Alweer een tijdje geleden waren enkele cursisten van taalschool Fiolet bij ons op bezoek. Fiolet is gespecialiseerd in het leren van de Nederlands als tweede taal en ook in inburgering. In dat kader vonden zij het (leren) zwemmen een interessant onderdeel van de Nederlandse cultuur. Want je kunt toch eigenlijk niet zonder in een (kikker)land met zo veel water om je heen. Inmiddels zwemmen enkele cursisten bij ons, we heten ze van harte welkom!

Mededelingenbord

Natuurlijk is deze nieuwsbrief niet de enige manier waarop wij onze zwemmers informeren. Actuele berichten kunt u altijd terugvinden op het mededelingenbord in de zwemschool. Zoals bijvoorbeeld: 

  • Er is een aquafit groep gestart op de vrijdag om 11.30, er is nog plek!
  • De watertemperatuur is opnieuw ingesteld op 31.5 graden (minimaal 31)
  • Babyzwemmen op zondag: kom eens vrijblijvend meezwemmen
  • Werken bij de zwemschool? Wij zoeken nog ervaren zweminstructeurs voor onze invalpool 

Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor het archief.

Heeft U suggesties, tips, op- of aanmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ons dan een reply, we horen graag van u!

Header
Afmelden voor de nieuwsbrief