Kunt u deze nieuwsbrief niet goed zien klik hier
Header
Nieuwsbrief 26 maart 2020

Update sluiting en lesgeld


We missen jullie

Beste zwemmers, 

De zwemschool is alweer bijna twee weken dicht en we missen jullie! We missen de praatjes en de praatjesmakers, we missen de gezelligheid en de voldoening van het leren zwemmen, de blije gezichten bij het diplomazwemmen en de vertrouwde gezichten die al jaren bij ons zwemmen. De coronacrisis raakt iedereen op een andere manier, wij vinden het erg jammer dat het moeten missen van zwemles daar bij hoort. 

Lees meer
Abonnementen bevroren

Het lijkt erop dat de sluiting van onze zwemschool nog tot 1 juni gaat duren. Juist omdat de crisis iedereen op een andere manier raakt, laten wij uw abonnement niet automatisch doorlopen tijdens de sluitingsperiode en zetten we incasso van het lesgeld per 1 april tijdelijk stop. Als de lessen weer hervatten, starten we de incasso weer en pakken we de draad weer op waar we gebleven waren, zo goed en zo kwaad als dat gaat.

Lees meer
Steunt u ons door toch door te betalen?

Als kleine onderneming zijn we afhankelijk van de maandelijkse betalingen van onze zwemmers. Ondanks de steun van de overheid gaan we het niet lang volhouden zonder deze inkomsten. Wij vragen u daarom om uw steun in deze lastige tijd. U helpt ons enorm door ervoor te kiezen uw abonnement door te laten lopen. Dat kan volledig of voor half lesgeld, of u kunt zelf een passend  bedrag kiezen. U kunt ons laten weten via dit formulier , of via een reply op deze mail. Bij voorbaat willen we iedereen die hiervoor kiest vast enorm bedanken, ook voor de hartverwarmende reacties op ons bericht van 15 maart.

Lees meer
Hoe verder?

Dinsdag 31 maart verwachten we meer nieuws vanuit de overheid over de maatregelen die nu tot 6 april gelden. De zwemschool zal hier ook onder vallen. Rond deze datum zullen we u laten weten hoe we verder met de zwemlessen om zullen gaan.  Het samenscholingsverbod tot 1 juni maakt het in ieder geval onmogelijk om de volwassenengroepen doorgang te laten hebben, maar voor de kinderzwemlessen is er wellicht op beperkte schaal iets mogelijk, daarover houden we u op de hoogte!

Met een hartelijke groet, en hopelijk tot snel!

Het team van zwemschool Schermer

Lees meer
Header