Kunt u deze nieuwsbrief niet goed zien klik hier
Header
Nieuwsbrief 14 september 2018

Zwemschool Schermer - Nieuwsbrief September


Beste zwemmer,

September betekent voor iedereen wat anders. Het eind van de zomer, het begin van het najaar, een nieuw schooljaar of de maand waarin het A-diploma is gehaald. Bij Zwemschool Schermer is het in elk geval een maand waarin we weer eens een nieuwsbrief sturen, want dat is alweer een tijdje geleden!

Dit jaar hebben we geen zomerstop gehad en konden de lessen de hele zomer doorgaan. Ondanks de warme maanden en het heerlijke buitenwater waarin gezwommen kon worden hebben velen hiervan genoten. Nu de scholen weer zijn begonnen en de zwemlessen weer in volle gang zijn hopen we weer veel kinderen veilig en met plezier naar een diploma te kunnen begeleiden. 

Heeft u vragen, opmerkingen, tips voor nieuwe zwemlessen, of wilt u gewoon even kletsen? We staan voor u klaar!

- Het team van Zwemschool Schermer

 

Lees meer
Uit dienst: Pauline Roele

Per 1 november nemen wij afscheid van onze bedrijfsleidster Pauline Roele. Zij was anderhalf jaar actief in ons bedrijf en u zult haar ongetwijfeld als gastvrouw hebben meegemaakt. Ze was een gezicht van de zaak en heeft veel betekent voor de klanten en het personeel van de zwemschool.

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider, daarover leest u in de volgende nieuwsbrief ongetwijfeld meer! 

 

Lees meer
Even voorstellen..
Even voorstellen..

Elke nieuwsbrief stellen we één van onze medewerkers aan ons voor. Niet als 'medewerker van de maand', want dat zijn alle medewerkers, maar ter kennismaking. 

Jordy Reemnet is een van onze nieuwste zwemleraren. Hij is in mei begonnen en geeft les op zaterdag en zondag. 

Hij heeft 5 jaar ervaring als zwemleraar, dat vindt hij een superleuk beroep!

Hij houdt van appelflappen, pannenkoeken en zo noemt hij de kinderen ook wel eens. Een grappenmaker en een aanwinst voor ons team!

Hij houdt niet zo van regen, daarom werkt hij in een binnenbad, lekker warm :-)

Lees meer
Medisch hoekje

In deze nieuwe rubriek zullen we in elke nieuwsbrief medische vragen die aan het zwembad zijn gerelateerd beantwoorden. Heeft u een vraag of is er iets wat u altijd al heeft willen weten? Mail de vraag naar info@zwemschoolschermer.nl, wij beantwoorden hem in de volgende nieuwsbrief.

Vraag: Mijn kind heeft waterpokken, mag hij/zij zwemmen?

Antwoord: Waterpokken zijn voor het verschijnen van de eerste bultjes tot aan het indrogen van de blaasjes besmettelijk. Het virus zit zowel in het vocht uit de blaasjes als in iemands keelholte. Besmetting komt door hoesten/ niezen of door direct contact met een blaasje. Het zwemwater zelf zal een besmetting niet verergeren, maar omdat een zwembad een ruimte is waar veel mensen komen (en ook veel hele jonge kinderen) wordt afgeraden om een kind te laten zwemmen als hij/ zij blaasjes heeft die nog niet volledig zijn ingedroogd. Voor het betreffende kind is het ook niet prettig omdat de jeuk erger kan worden door het warme zwemwater.

Vraag: Mijn kind heeft hoofdluis, mag hij/ zij zwemmen?

Antwoord: Hoofdluizen worden niet door zwemwater verspreid. Wat dat betreft is een bezoek aan een zwembad niet anders dan een bezoek aan elke andere openbare gelegenheid. Wij raden aan om zo spoedig mogelijk een behandeling te starten en direct contact met andere kinderen te mijden.

 

Lees meer
Mededelingen

 

 

Lees meer
Header