Kunt u deze nieuwsbrief niet goed zien klik hier
Header
Nieuwsbrief 11 maart 2021

Op 16 maart mogen kinderen t/m 12 jaar weer komen zwemmen


Beste zwemmers,

Het zal jullie niet ontgaan zijn: Vanaf 16 maart mogen alle kinderen t/m 12 jaar weer naar zwemles. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! (al hadden we graag voor álle zwemmers de deuren geopend). De kachels draaien alweer en we zijn klaar om de kinderen vanaf 16 maart weer in een warm en veilig bad te ontvangen. De instructeurs staan (letterlijk) te trappelen! 

De zwemlessen gaan op de inmiddels bekende wijze: Ouders blijven buiten en kinderen volgen binnen de coronaregels (lees hier ook een update van het protocol verantwoord zwemmen). Het zwemmen zelf zal wel weer even wennen zijn, ook al kregen we veel leuke berichtjes van kinderen die onder de douche of in bad aan het oefenen zijn! De eerste lessen zullen we wat extra aandacht geven aan de vorderingen van ieder kind. Wilt u hierover met de instructeur spreken? Mailt u ons dan even voor een telefonische afspraak.

Tot slot enkele praktische zaken:

  • U betaalt weer lesgeld vanaf 1 april, de halve maand maart brengen we niet in rekening omdat de lessen halverwege december zijn gestopt. 
  • Velen van u hebben vrijwillig het lesgeld doorbetaald tijdens de sluitingsperiode, daarvoor zijn we erg dankbaar! Wilt u dit alsnog doen, laat het ons dan even weten via de mail. 
  • Helaas kunnen we ouder-en-kindlessen nog niet van start gaan, evenals de lessen voor volwassenen en kinderen ouder dan 12. Zodra wij hier meer over horen laten we het u uiteraard weten!

Wij wensen alle kinderen t/m 12 jaar weer veel zwemplezier en hopen u allen weer spoedig te zien!

- Team Schermer

Lees meer
Header